Hírlevél | | Nyomtatás Nyomtatás | Mentés Mentés | Küldés Küldés


 
Hozzászólások az oldal saját üzenőjében

Név*
E-mail*
(Az e-mail cím kötelezően # karakterrel kezdődik a gyüjtögető automaták miatt.)
Kód*
Hozzászólás*
 

a szerkesztő
Tisztelt Vucsicsné Kanyó Magdolna!

Köszönöm a jelzést - igaz, jobban örültem volna, ha azonnal értesít a problémáról, hisz akkor nyomban felvehettem volna én is a kapcsolatot az elfogadóhely illetékeseivel. Természetesen most is meg fogom tenni.
Azt igazán nem értem, miért kellene törölni a hotelt az elfogadóhelyek közül. Lehet, hogy csak egy recepciósnak nem volt megfelelő információja, ami komoly hiba, de korrigálható például az azonnali jelzéssel.
Örülök, hogy egyébként elégedett volt a hotellel - ahogy én is. Remélem, a további tapasztalatai még pozitívabbak lesznek az elfogadóhelyeinkkel.
Üdvözlettel
Győrffy Árpád

2011-07-31 17:04:00


Vucsicsné Kanyó Magdolna
Tisztelt Útitárs!
Húsvétkor jártam családommal az ausztriai Haus Franziskus Hotelben. Előtte kiváltottam a szezonális kártyát, gondolván a 10% engedmény lehetőségére. Ami valóban csak lehetőség is maradt. Fizetéskor a tulajdonosnak csak "rémlett" ez a szolgáltatás, majd ígéretet kaptam, hogy az engedményt későbbi időpontban visszautalja a számlámra. Ez a mai napig nem történt meg, tehát kártyaelfogadó-helyként akár törölhetnék is honlapjukról. A történet úgy kerek, hogy a hotelben kifogástalan szolgáltatásban részesültünk, a hely gyönyörű, a kirándulóknak csak ajánlani tudom.
2011-07-31 16:57:00