Magyarország
- Balatoni régió
- Eger és vidéke
- Alföld
- Budapest vidéke
- Dél-Dunántúl
- Észak-Dunántúl
- Északkelet Mo
Románia
Szlovákia

Hírlevél | | Nyomtatás Nyomtatás | Mentés Mentés | Küldés Küldés

Zsóka Fogadója - étterem és panzió -  Szentantalfa 8272 Szentantalfa, Fő út 33.


Szentantalfa Zsóka Fogadója étterem, panzió

N 46.91386 E  17.67364
Tel.:  +36 70 947 2971
E-mail: info@zsokafogadoja.hu
Web: http://www.zsokafogadoja.hu/
Nyitva:  a szálláshely egész évben, az étterem június 1-október 3-ig minden nap, az év többi részében péntektől vasárnapig
Beszélt nyelvek: magyar, német, angol
10%
kedvezmény
Fizetési módok: készpénz, bankkártya, üdülési csekk, étkezési utalványok
A kedvezmény a szállóvendégeknek az étteremben adott saját kedvezménnyel nem vonható össze

 4 főig

Árak: levesek 410 forinttól, frissensültek körettel 1500 forinttól; 4 ágyas apartman 15000 Ft/nap,  szobák 2 fő részére 10000 Ft/nap, 3-4 fő részére 4000 Ft/fő/nap - svédasztalos reggeli 1500 Ft/fő

 A Zsóka Fogadója étterem és panzió a Nivegy-völgy szívében, a zánkai Balaton-parttól öt kilométerre található Szentantalfa központjában. A falut szőlővel beültetett gyönyörű hegyek veszik körül. A fogadó a közvetlen környezete és a közelben lévő népszerű kirándulóhelyeknek köszönhetően egyaránt jó lehetőséget kínál a csendes pihenést és az aktív felfrissülést keresőknek is.
A fogadó öt apartmanban és egy ötszobás vendégházban kínál szálláslehetőséget. Az apartmanokban önállóan, a vendégházban közös konyhában készíthetnek ételeket a vendégek.  
A szolgáltatásokat a vendégházban kialakított kétszemélyes infraszauna és egy különálló szaunaház egészíti ki. A szaunaházban hatszemélyes jacuzzi, egy gőzkabin és egy finn- illetve infraszaunaként is használható szauna egészíti ki. A panzióban megszállóknak igény szerint svédasztalos reggelit biztosítanak. A félpanziós ellátást kérők menükártyáról választhatnak.
A fogadó éttermének konyhájában elsősorban magyaros és a balatoni vidék jellegzetes ételeit készítik. Az étlap összeállításánál kiemelten építenek az adott szezon legfontosabb nyersanyagaira. Éttermünkben drinkbár is található széles italválasztékkal.  A vendégek a 35 fős, hangulatosan berendezett terem mellett jó időben egy hasonló méretű, mediterrán hangulatú teraszon foglalhatnak helyet.
Az étterem június 1-október 3-ig minden nap 11 órától 22 óráig, ősztől tavaszig pedig pénteken, szombaton és vasárnap 11-21 óráig tart nyitva.


Szentantalfa Zsóka Fogadója étterem, panzió Szentantalfa Zsóka Fogadója étterem, panzió
Szentantalfa Zsóka Fogadója étterem, panzió Szentantalfa Zsóka Fogadója étterem, panzió


Balatoni Útitárskártya elfogadóhelyek nagyobb térképen való megjelenítése

 

Ha kíváncsi vagy az új hírekre, lájkold ezt is!

 


 
Hozzászólások az oldal saját üzenőjében

Név*
E-mail*
(Az e-mail cím kötelezően # karakterrel kezdődik a gyüjtögető automaták miatt.)
Kód*
Hozzászólás*